Salt la conținut

Livrare Gratuita la comenzi peste 299 Lei

Prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR)

 



Termeni si conditii de utilizare

Acest site Web este administrat in Romania de catre sau din partea FIX DETAILS S.R.L.
cu sediul social in MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 2, SOS. PANTELIMON, NR.217, CAMERA NR.3, BL.201, SC.A, ET.2, AP.5, jud. BUCURESTI tara ROMANIA

Aceasta politica se aplica in cazul informatiilor dumneavoastra cu caracter personal, informatii care sunt colectate si utilizate de catre noi.

Politica de confidentialitate

FIX DETAILS SRL. in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.okhome.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care se aplica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la aceasta si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

FIX DETAILS S.R.L.isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.okhome.ro precum si Politica de confidentialitate fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare cum ar fi nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice sau culturale.

INFORMARE PRIVIND APLICAREA „GDPR” IN CADRUL SC MXY FOOD&SHOP SRL

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE, FIX DETAILS S.R.L.doreste sa isi asume angajamentul cu privire la respectarea legislatiei aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel incat sa ne bucuram in continuare de increderea dumneavoastra.

Prezenta informare se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale:

  • partenerilor nostri comerciali, clienti/ potentiali client
  • vizitatorilor si utilizatorilor site-ului nostru comercial

Aceasta nota de informare este detalierea a cum, cand si de ce va prelucram datele cu caracter personal atunci cand:

  • creati un cont, faceti o comanda;
  • cand vizitati website-ul nostru sau aveti interactiuni cu noi;
  • achizitionati un produs existent in magazinul online www.okhome.ro;
  • cand aplicati pentru un post in cadrul FIX DETAILS S.R.L.
  • conditiile in care le putem dezvalui altora;
  • cum le pastram in conditii de siguranta.

FIX DETAILS S.R.L.va interactiona cu dumneavoastra in mediul online.

Daca aveti orice intrebare privind modalitatea in care va prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal:

– va puteti adresa Responsabilului cu Protectia Datelor al FIX DETAILS S.R.L.la adresa de e-mail office@okhome.ro

–  ne puteti contacta prin posta la adresa:  Bucuresti Sector 2 Bd. Chisinau Nr.1 .in atentia Responsabilului pentru protectia datelor.

OBTINEM DATELE CU CARACTER PERSONAL IN MOD DIRECT

FIX DETAILS S.R.L.obtine date cu caracter personal (adica orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila) direct de la dumneavoastra astfel:

  • Daca sunteti client FIX DETAILS S.R.L.in magazinul nostru online www.okhome.ro, vom obtine datele dumneavoastra de contact (cum ar fi numele, prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon), date rezultand din efectuarea unei comenzi pe website.
  • Daca sunteti client in magazinul online www.okhome.ro va putem solicita ocazional sa impartasiti cu noi sugestii sau opinii pentru a imbunatati serviciile noastre si maniera de prezentare a acestora.
  • Cand aplicati pentru posturi disponibile in FIX DETAILS S.R.L.

FIX DETAILS S.R.L.inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre dumneavoastra.

Prin completarea datelor in formularele utilizate de FIX DETAILS S.R.L.dumneavoastra declarati si acceptati ca datele personale sa fie incluse in baza de date FIX DETAILS S.R.L.si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate in prezenta informare.

Prin activitatea desfasurata nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (origine rasiala sau etnica, opinii politice, convingeri religioase, convingeri filozofice, sanatatea, viata sexuala, apartenenta la un sindicat) cu exceptia cazului in care:

  • suntem obligati sa facem acest lucru prin lege
  • in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit

PUTEM OBTINE DATE CU CARACTER PERSONAL IN MOD AUTOMAT

Putem identifica datele dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi adresa de IP) care rezulta din folosirea aplicatiilor de monitorizare a traficului web, ex: Google Analytics.

PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL IN SCOPURI DETERMINATE

FIX DETAILS S.R.L.prelucreaza date cu caracter personal in scopuri determinate.

Astfel, in functie de relatia existenta intre dumneavoastra si FIX DETAILS S.R.L., datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate:

  • daca avem consimtamantului dumneavoastra;
  • daca sunt necesare pentru incheierea si desfasurarea relatiilor contractuale;
  • daca sunt necesare ca FIX DETAILS S.R.L.sa indeplineasca obligatii legale;
  • daca exista interese legitime ale FIX DETAILS S.R.L.care nu prevaleaza
  • drepturilor si libertatilor dumneavoastra fundamentale.

Mai exact, FIX DETAILS S.R.L.poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal daca avem consimtamantul dumneavoastra pentru:

  • administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul nostru;
  • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;
  • reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor/ serviciilor, desfasurarea campaniilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor de produse/ servicii si a comportamentului consumatorului;
  • participarea la concursuri;
  • activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.okhome.ro), efectuarea interventiei de service, inlocuiri de produse;
  • cercetari de piata;
  • urmarirea datelor de vanzari;
  • activitati de recrutare, respectiv transmiterea candidaturii dumneavoastra pentru unul dintre posturile disponibile in cadrul FIX DETAILS S.R.L.utilizand site-urile de specialitate, ex: Best jobs, Ejobs etc.
  • in scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se realizeaza in baza consimtamantului, veti avea posibilitatea de a va oferi consimtamantul, de a refuza acordarea consimtamantului sau de a va exprima la un moment ulterior consimtamantul. In acest sens, intelegeti ca FIX DETAILS S.R.L.va va putea contacta pana la momentul la care va veti exercita optiunea cu privire la consimtamant.

PRELUCRAM  URMATOARELE  CATEGORII  DE  DATE

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Pentru activitati comerciale de vanzari online pe website-ul www.okhome.ro, de produse/ de servicii, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari,  administrarea conturilor clientilor, cercetare/ studii de piata, statistica:

–   nume, prenume, adresa (domiciliu/ resedinta), e-mail, adrese de livrare.

Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.okhome.ro:

–    nume, prenume, adresa (domiciliu/ resedinta), e-mail, informatii tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului

–    locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii in legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul www.okhome.ro, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies.

Pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor/ serviciilor, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative)

–    nume si prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta).

Pentru activitati de post-vanzari, cuprinzand servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite de www.okhome.ro:

–    nume si prenume, telefon/ fax, e-mail, adresa (domiciliu/ resedinta), alte date care rezulta din evaluarea produselor de catre clienti. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal mentionate la scopurile de mai sus in vederea mentinerii evidentelor legate de activitatile desfasurate, pentru protejarea drepturilor in justitie si exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor incheiate, indeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, in acord cu dispozitiile legale.

Pentru activitati de recrutare:

–    nume si prenume, telefon, e-mail, adresa, datele si documentele dumneavoastra le vom utiliza exclusiv pentru prelucrarea cererii dumneavoastra, respectiv pentru a identifica un post corespunzator disponibil in cadrul FIX DETAILS S.R.L.

Acestea sunt stocate, sunt protejate impotriva accesului neautorizat si prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

PUTEM  DEZVALUI DATE CU CARACTER PERSONAL UNOR TERTE PARTI

Pentru a facilita desfasurarea activitatilor in legatura cu scopurile prelucrarii detaliate anterior, comunicam aceste date catre terti, incluzand partenerii FIX DETAILS S.R.L.cu care aceasta se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/ bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Prin completarea formularului de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care FIX DETAILS S.R.L.a incheiat parteneriate in vederea livrarii produselor comandate (respectiv SC General Logistics Systems Romania SRL) sa aiba acces la datele cu caracter personal ale cumparatorului.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

GARANTAM DREPTURILE CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, FIX DETAILS S.R.L.garanteaza respectarea drepturilor dumneavoastra:

  • de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate respectiv dreptul de a obtine o confirmare din partea FIX DETAILS S.R.L.ca prelucram datele dvs. cu caracter personal, precum si accesul la acestea si furnizarea de informatii despre modul de prelucrare (dreptul de acces, Art.15);
  • de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete, care se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte si/sau la completarea datelor incomplete (dreptul la rectificare, Art.16);
  • de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori adica dreptul de a va sterge fara intarzieri nejustificate datele cu caracter personal colectate, in cazul in care aceste date nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, datele au fost colectate ilegal sau datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale (dreptul la stergerea datelor ”dreptul de a fi uitat”, 17);
  • de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor care se aplica in cazul in care (1) dumneavoastra contestati exactitatea datelor cu caracter personal, (2) prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea prelucrarii, (3) FIX DETAILS S.R.L.nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar dumneavoastra le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta, (4) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca interesele noastre legitime in prelucrarea datelor cu caracter personal prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra (dreptul la restrictionare a prelucrarii, Art.18);
  • dreptul de portabilitate, respectiv dreptul dumneavoastra de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat in scopurile indicate in prezenta, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, precum si dreptul de a trimite aceste date unui alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, Art.20);
  • de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea, dreptul de a va opune prelucrarii, cu exceptia cazului in care demonstram ca avem motive legitime pentru a prelucra datele dumneavoastra, motive care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta (dreptul la opozitie, Art.21);
  • de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, Art.7).
  • de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, Art.77).

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca drepturile dumneavoastra descrise mai sus pot fi limitate in anumite situatii si fac obiectul legilor si reglementarilor aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal. De exemplu dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi limitat in cazul in care putem demonstra ca avem motive legitime convingatoare pentru a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal care preleveaza fata de interesele dumneavoastra. Va trebui sa va dovediti identitatea si sa ne oferiti alte detalii care sa ne ajute sa raspundem cererii dumneavoastra.

Nu vom percepe o taxa pentru a raspunde cererii dumneavoastra cu exceptia cazului in care acest lucru este permis prin lege si in cazul in care se percepe o astfel de taxa aceasta va fi rezonabila si proportionala cu cererea dumneavoastra.

Cu exceptia dreptului de a formula o plangere la ANSPDCP, conform drepturilor de mai sus, aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unei solicitari scrise:

–  va puteti adresa Responsabilului cu protectia datelor FIX DETAILS S.R.L.la adresa de e-mail office@okhome.ro

–    ne puteti contacta prin posta la adresa: Bucuresti Sector 2 Bd. Chisinau Nr.1 ., in atentia Responsabilului pentru protectia datelor.

NU PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE COPIILOR

FIX DETAILS S.R.L.nu permite prelucrarea datelor persoanele ale clientilor care nu au implinit 16 ani. In procesul de creare a contului de plasare a comenzii in magazinul online clientii trebuie sa confirme faptul ca au implinit 16 ani.

PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL PE O PERIOADA LIMITATA

FIX DETAILS S.R.L.va pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada de timp necesara conformarii cu obligatiile legale specifice domeniului nostru de activitate sau conform termenelor de prescriptie aplicabile sau pentru respectarea obligatiilor de arhivare impuse de legislatia aplicabila (de exemplu, celei specifice domeniului financiar-contabil) sau in scop probatoriu.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru efectuarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

DETINEM MASURI REZONABILE DE ASIGURARE A SECURITATII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal la sediul companiei sau pe serverele FIX DETAILS S.R.L.aflate pe teritoriul Romaniei.

FIX DETAILS S.R.L.depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

– Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia).

–   Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa consultati si documentul Termeni legali.

Va rugam sa consultati periodic pagina dedicata Politicii privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a fi la curent cu noile modificari.

MODULELE „COOKIE” SI SEMNALIZATOARELE WEB

Utilizam module „cookie” pentru anumite zone ale site-ului nostru Web. Modulele „cookie” sunt fisiere care stocheaza informatii pe unitatile de hard disk sau browsere.

Ele permit acestui site Web sa recunoasca daca l-ati mai vizitat inainte. Modulele „cookie” ne permit sa aflam care sectiuni ale acestui site Web sunt cele mai populare, deoarece putem vedea ce pagini acceseaza vizitatorii si cat timp petrec pe acestea. Studiind aceste informatii putem adapta mai usor acest site Web pentru a se potrivi necesitatilor dumneavoastra si va putem oferi o experienta de utilizare mai personalizata. De exemplu, modulele „cookie” ne permit sa ne asiguram ca informatiile afisate la urmatoarea dumneavoastra vizita pe acest site Web se vor conforma preferintelor dumneavoastra.

Puteti configura browser-ul pentru a accepta toate modulele „cookie”, pentru a respinge toate modulele „cookie” sau pentru a va anunta in momentul in care este trimis un modul „cookie”. Fiecare browser este diferit, deci verificati meniul „Ajutor” al browser-ului dumneavoastra pentru a afla cum sa modificati preferintele privind modulele cookie. De exemplu, in Microsoft Internet Explorer, puteti sterge sau dezactiva module cookie selectand „Tools/Internet Options” (Instrumente/Optiuni Internet) si revizuind setarile de confidentialitate sau selectand „delete cookies” (stergere module cookie). Retineti totusi ca acest site este proiectat pentru a functiona utilizand module cookie si ca dezactivarea acestora poate afecta utilizarea acestui site Web si va poate impiedica sa beneficiati de acesta in totalitate.

Noi nu facem schimb de module „cookie” cu niciun site apartinand unei terte parti si cu niciun furnizor extern de date.

Acest site Web si comunicatiile generate din utilizarea si/sau inregistrarea pe acest site Web, cum ar fi de exemplu, e-mailurile promotionale, pot contine imagini electronice cunoscute sub numele de „semnalizatoare Web”. In general, semnalizatoarele Web functioneaza impreuna cu modulele cookie si le putem utiliza impreuna cu acestea pentru (de exemplu):

– a numara vizitatorii acestui site Web;

– a vedea daca ati dat curs unui e-mail sau daca ati facut click pe un link, de exemplu, atunci cand aceasta este o conditie pentru a va inscrie intr-o competitie;

– a afla cat de eficienta a fost o campanie de marketing sau o competitie;

– a stabili nivelurile de interes pentru anumite elemente sau aspecte ale acestui site Web sau pentru anumite produse si servicii disponibile pe acest site Web;

– a evalua daca reclamele sau competitiile genereaza vanzari; sau

– a intelege cat de popular este un produs sau un serviciu si modul in care nivelurile de interes variaza de la un anumit produs sau serviciu FIX DETAILS SRL.la altul.

FIX DETAILS S.R.L.este operator autorizat de date cu caracter personal.