Politica de Retur

Aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 30 zile calendaristice, de la data in care ai receptionat produsele comandate.
In cazul in care doresti schimbarea produselor poti solicita acest lucru in termen de 30 zile calendaristice, de la data in care ai receptionat produsele comandate.

Retururile/ schimburile se efectueaza de catre noi.

Pentru retur/schimb se percepe se percepe taxa de transport.

Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.
  • Detii documentele necesare 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, instructiunile de lucru si certificatul de garantie primit si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, okhome.ro  are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea ta, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs.
Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest website, folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Ai dreptul sa optezi o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile legii in vigoare.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite recomercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Important: Rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului.

Faci 4 pasi si returul este rezolvat:

Pasul 1:
Cererea de retur/schimb se transmite completand formularul de mai sus

Pasul 2:
Intr-un interval de maxim 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, va vom contacta telefonic sau pe e-mail pentru a-ti furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor.
Dupa aprobarea cererii de retur  vom trimite un curier la dvs. pentru ridicarea produsului/produseleor pe care doriti sa il/le returnati.

Pasul 3:

La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.

Pasul 4: 
Va vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului in contul iban specificat de dvs.

In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

In cazul in care doresti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne poti contacta prin e-mail comenzi@okhome.ro sau la numarul de telefon +40790 658 999

Duminica Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie,Februarie,Martie,Aprilie,Mai,Iunie,Iulie,August,Septembrie,Octombrie,Noiembrie,Decembrie
Nu sunt suficiente produse disponibile. Numai [max] ramase
Adaugă la lista de dorințeRăsfoiți lista de dorințeEliminați lista de dorințe
Cos de Cumparaturi

Cosul dvs. este gol.

Return To Shop

Adauga o nota de comanda Editeaza nota de comanda
Livrare Estimata
Adauga un cod

Livrare Estimata

Adauga un cod

Codul de reducere va funcționa pe pagina de plată