Despre Noi

Dacă sunteți în căutarea unor covoare elegante la prețuri accesibile, okhome.ro este magazinul perfect pentru a va satisface nevoia . De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat afacerea de familie oferind produse de calitate, prețuri competitive și servicii superioare pentru clienți. Astăzi, catalogul nostru include covoare, covorașe de bucătărie, covorașe mici, distincte pentru fiecare cameră și în orice stil imaginabil. Prin munca asiduă și angajamentul de a satisface nevoile în continuă dezvoltare ale clienților noștri, ne-am extins selecția și am dezvoltat noi parteneriate cu producători și designeri de renume.


Scopul nostru este să oferim covoare de calitate superioară la prețuri accesibile. Ne menținem costurile scăzute lucrând direct cu producătorii și eliminând intermediarul. Acest lucru permite designerilor de interior și proprietarilor privați să cumpere covoare de înaltă calitate la prețuri directe din fabrică. Înțelegem că accesibilitatea este foarte importantă, dar pentru noi calitatea este prioritatea noastră principală. De aceea lucrăm doar cu cei mai buni dintre cei mai buni.


La okhome.ro, “stăm în spatele” tuturor produselor noastre și garantăm că veți fi total mulțumiți de serviciile, alegera facuta și marfa noastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim și să vă oferim covoare distincte pentru casa dvs.


Ca întotdeauna, compania noastră asteapta întotdeauna întrebările și feedback-ul dvs.

Va rugam sa ne contactati la :

Email: contact@okhome.ro

Telefon +40790 658 999

Adresa: Bucuresti, Sector 2, Bd. Chisinau, Nr.1